műanyag ablak nappaliban

A műanyag ablak megjelenésének sokszínűsége

Sokan szeretnék minél egyedibbé varázsolni otthonukat, és nem egy panelbe, vagy egy sablonba passzírozni mindent. Ma már rengeteg kész ház terv érhető el az interneten is, és a CSOK házak építése során is tapasztalható, hogy hasonló panelekre, szerkezetekre is megjelenésre készülnek el a házak.

Ezzel önmagában nincs probléma, de ezen belül is sokan szeretnék a saját stílusukra formálni az otthont, ahol csak lehet. Ha a szerkezetben, vagy a külső megjelenésben van is egyfajta sablon, amire készült a ház, de belül, illetve ahol csak lehet, egyedivé tudjuk formálni a megjelenést. Akárcsak a legegyszerűbbnek tartott részeken is, mint amilyen egy műanyag ablak, a nyílászárók terén. A műanyag ablakról legtöbbeknek a fehér színű keretezésű jut eszébe. Azonban ma már egyáltalán nem korlátozódik csak fehér színre a műanyag ablak megjelenése!

Persze, a fehér is kitűnő választás, de érdemes kicsit rávilágítani a többi lehetőségre is, hátha vannak olyanok, akik ezen a téren is egyedi kiszerelést keresnek, ami jobban kitűnik az átlagból. Ahogyan a gyártási technológia is fejlődött a műanyag ablakok esetében is, úgy a megjelenést is meg lehet változtatni a megszokotthoz képest. Például a titanium színekkel prémium felületkezelésével különleges alumínium vagy fémhatású megjelenést lehet elérni. Emellett, a fahatás szerelmeseinek sem kell lemondani a gazdaságosabb műanyag ablak választásával a fahatásról! Megoldható ugyanis különböző színű és mintázatú fafelületek használata ebben a kiszerelésben is. És akár a divatos szürke színárnyalatok közül is lehet válogatni, például a vintage stílusú otthonok kontúrozásához.

Vélemény, hozzászólás?