lovas cuccok

Az általam használt lovas cuccok

Egy olyan bejegyzéssel készültem ma, amelyben szeretném az olvasóimnak jobban bemutatni, hogy mely lovas cuccok azok, amiket szoktam használni és amiket másoknak is szoktam ajánlani.

A lovaglás gyerekkorom óta nagy szenvedélyem volt és mindig is az egyi kedvenc tevékenységem a lovakkal történő időtöltés volt. Így ma már professzionális lovasként számos ember kikéri a tanácsomat és többek között ez inspirált e cikknek a megírására.

Ez a téma számomra egyben nagyon szórakoztató is, amikor a lovas cuccokról kell írnom vagy beszélnem. Ez azért is jó, mert összesíteni tudom azokat a lovas cuccokat, amellyel rendelkezek és gondolkodhatok azon, hogy mire lehet még szükségem.

Először is kerüljenek előtérbe azok a lovas cuccok, amelyek a lóhoz kötődnek. Az egyik legfontosabb számomra a díjlovas nyereg kengyellel, és továbbá kiemelném a szivacsos kantárokat, a véletlenszerű nyeregbetéteket, a hevedereket, a kötőfékeket és persze a különböző tápokat a ló számára. A hidegebb időszakokban fontos tartom, hogy a lovam is melegen legyen öltöztetve, olyan darabokkal, mint a meleg téli takarók, a könnyű lepedők, a bokamelegítők és az egyedi csizmák.

Azok a lovas cuccok is fontosak továbbá, amelyek ránk vonatkoznak, akik rendkívüli módon szeretnek lovagolni gyönyörű időben vagy esőben, különböző tájakon. Számomra a legfontosabbak ezek közül a lovagló kesztyűk és csizmák, a lovasnadrág, a kabát, a lovas sisak és számomra a hajháló is, amely kiválóan egyben tartja a hajamat a lovaglás közben. Ez utóbbit pedig nemrég szerettem nagyon meg és minden hölgynek csak ajánlani tudom.

Vélemény, hozzászólás?