Emlékezem Szépségápolás Joanna hajfesték vélemény: 19-re lapot húzni

Joanna hajfesték vélemény: 19-re lapot húzni

0 Comments

Joanna hajfesték

Az otthoni hajfestésről és főleg a „dobozos”, drogériákban kapható festékek használatáról minden valamirevaló fodrász szakember igyekszik lebeszélni vendégeit. Tele van az internet félresikerült, lehetetlen színű hajkoronákkal, amit a képzett fodrászoknak is igazi kihívás kijavítani.

Ugyanakkor az vesse ránk az első követ, aki még sosem érzett kísértést egy-egy csábító színárnyalat láttán, hogy belevesse magát a kísérletezésbe az otthon megnyugtató falai között, könnyen, gyorsan, nem utolsó sorban olcsón.

Ha már a figyelmem erre a témára irányult, nézelődtem egy kicsit a neten a festékek között az olcsó kategóriában. Elsőként a Joanna hajfesték márkát szúrtam ki, és egy terméktesztelésre szakosodott fórumon rákerestem. Nem is csalódtam, özönlöttek a vélemények.

A Joanna hajfesték leggyakrabban emlegetett kritikája, hogy nem ad tartós eredményt, inkább hajszínezőnek nevezik. Jó hír lehet ez annak, aki extrémebb hajszínt szeretne kipróbálni, és kifejezetten örül, ha könnyen megválhat a kapott eredménytől. A színek tekintetében az elégedettség nagyban függött attól, hogy milyen alapra kenjük: egy natúr, kezeletlen hajon jóval nagyobb valószínűséggel érjük el a doboz által ígért árnyalatot, mint egy festett vagy éppen szőkített haj esetén.

A termék árával kapcsolatban teljes elégedettséget tapasztaltam, mivel ez valóban egy nagyon olcsó márka, nem volt rá panasz. Viszont az ár-érték arányban már vitatott, a legtöbben soha többé nem kennék a Joanna hajfestéket a hajukra, de találunk azért szép számban olyan felhasználókat is, akiknek bevált ez a márka, nem tapasztaltak a hajukon minőségromlást, rendszeres használói lettek, sőt a Joanna hajfesték több árnyalatát is kipróbálták már, vagy rendszeresen váltogatják.

Mielőtt bárki otthoni hajfestésre adná a fejét, mindenképpen érdemes tájékozódni, sok szempontot mérlegelni, és tisztában lenni a saját adottságaival, hogy akár otthoni hajfestés mellett dönt, akár a fodrászának szavaz továbbra is bizalmat, mindenképpen jó döntést hozzon, mert tudjuk, sokszor a legolcsóbb lesz végül a legdrágább.

Leave a Reply