Emlékezem Ingatlan Miért ne napvitorla?

Miért ne napvitorla?

0 Comments

Ahogy eltelnek a hűvös idők, és beköszönt az üdülőszezon, mindig egy szó szerint égető kérdés, hogy saját telkünkön milyen módszerrel biztosítsunk hatékony árnyékolást.

Hosszútávon megérő megoldásként ilyen esetben lehet hasznos a napvitorla, több szempontból kifolyólag. A leginkább vonzó, hogy nagy felületen képes kitűnő fedéssel tartós árnyékot biztosítani, mint egy hagyományos napernyő, de a méretét lehet a rendeléskor igény szerint pontosítani. Emellett az UV-sugárzásnak is nagymértékben ellenáll, emiatt egyébként az eredeti színét is képes hosszútávon megőrizni. Némi leleménnyel, viszonylag hamar képesek lehetünk felállítani a napvitorlát, mert a szerkezet erősített szélekkel, és sarokba épített gyűrűkkel rendelkezik.

Amellett a napvitorla felállításához szükséges kiegészítőket is megvásárolhatjuk a webshopban. Mindezek mellett, amiért még dicsérhető, hogy a napvitorlát páratlan vízelvezető képességgel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a sűrűbb esőt is elvezeti a sarkok irányába, ezenkívül a szellőzése is jó, és nem fülled be, mivel a szövése apróhézagos. Kétféle színben, és háromféle típusban találhatunk számunkra megfelelőt: téglalap, háromszög, négyszög alakban.

Emellett azt is meg lehet határozni, hogy különálló vagy épülethez rögzített kialakítású. A dizájn miatt sem kell aggódnunk, a napvitorla bármelyik kert vagy terasz számára dekoratív kiegészítőként is szolgál. Egy valóban egyszerűen kialakítható árnyékolási trükk, ami ráadásul takarást is ad az utcai kíváncsiskodók ellen is.

Leave a Reply