Emlékezem Otthon Kerti csúszda az önfeledt gyerekkorért

Kerti csúszda az önfeledt gyerekkorért

0 Comments

kerti csúszda

Otthoni játszóterünket tervezve gyermekeink számára azt várjuk, hogy a tőlünk telhetőt megtegyünk annak érdekében, hogy megadjuk nekik a 100%-osan önfeledt gyerekkort.

Az élet persze produkálhat olyan helyzeteket, melyek néha felülírják a tökéletes önfeledtséget, ez a realitás, mégis a jó szülő igyekszik magából kihozni a maximumot.

A játszótér otthonra ebben egy nagyszerű ötlet. Nem kötelező, és nem a jó szülő skála fokmérője természetesen, az ennél egy sokkal összetettebb és mélyebb kérdés, de az biztos, hogy gyerekeink örömmel fogják díjazni a saját játszóteret. Ilyenkor nem egy komplett játszó parkot tervezünk meg, hanem egy kisebb kivitelezést, legalább az alapvető kellékekkel, mint a hinta, a homokozó és a kerti csúszda.

Ezt persze lehet fokozni játszóvárral, trambulinnal, és medencével is, de ez már pénztárca és hely és egyéb részlet kérdése. Játék terén határtalan az opciótenger. A kerti csúszdával biztosan nem lövünk mellé gyermekeink számára az élmények garantálásának. A kerti csúszda mindig egy népszerű választás, a játszótereken is előszeretettel játszanak, versenyeznek rajta a gyerekek. Így a kerti csúszda használata minden gyermek alap játszótéri élményeinek részét képezi, ezt csak fokozhatjuk azzal, ha otthonra is beszerzünk egyet.

A jatszoterland.hu oldalán jó helyen járunk, ha a kerti csúszdák közül szeretnénk válogatni. UV álló HDPE műanyagból készült csúszdáik masszívak és strapabíróak. Tökéletesen alkalmasak az otthoni használatra, könnyen csatlakoztathatóak a csúszdaállványokra és a játszóvárakra egyaránt. Szerezze be otthoni játszóterének egyik alapvető kellékét még ma!

Leave a Reply