Emlékezem Életmód Fejlesztő játékok a hasznos szórakozásért

Fejlesztő játékok a hasznos szórakozásért

0 Comments

fejlesztő játékok

A fejlesztő játékok egyik alap kategóriája, ami szinte minden gyerekjáték készletében megtalálhatók, az építőkockák. Már az egészen kicsi babák is pakolgatják az építőkockákat, lehet, hogy éppen még nem a torony építés az első manőverük, amit büszkén mutatnak be a szüleiknek, mégis már próbálkoznak egymásra rakni, vagy egymás mellé tenni a kockákat.

Az alfajatek.hu oldalán mindenféle goki fa és műanyag kocka érhető el a fejlesztő játékok soraiban. De van akár összeépíthető golyópálya, ami igazán jó, kreativitást, probléma megoldóképességet, kézügyességet és térlátást egyszerre fejlesztő játék. Mivel minden alkalommal lehetőség van máshogy összeépíteni a golyópályát, jó motivációs játék is az új ötletek megvalósítására. Elérhető az alfajatekok.hu oldalán a várépítő készlet is, ami ráadásul a sötétben világít, így fokozva az élményt! Ezzel bunkert lehet otthon építeni, professzionális módon.

Nem kell többé a székekkel és kanapékkal manőverezni, a Fort Builder szettel akár kastélyt, várat, űrhajót, vagy bunkert is lehet építeni! A készletnek köszönhetően szinte bármi felépíthető, ami fejleszti a gyerekek kézügyességét, problémamegoldó készségét, kreativitását és fantáziáját. Az elkészült építmény kreálmányokat pedig bármilyen lepedővel, pokróccal, takaróval vagy pléddel letakarható, de maga a csomag is tartalmaz egy nagyobb leplet. A fejlesztő játékok kulcsfontosságúak gyerekkorban, egy gyermek életéből sem maradhatnak ki!

Leave a Reply