Emlékezem Egészség Körömszabályozás kellemetlenségek nélkül? Lehetséges!

Körömszabályozás kellemetlenségek nélkül? Lehetséges!

0 Comments

körömszabályozás

A régi körömszabályozó módszerek igen fájdalmasak és drasztikusak voltak. Jobb híján a szakemberek megpróbálták különféle kifeszítő módszerekkel helyreállítani a benőtt körmök útját. Napjainkban azonban már szinte gyerekjáték helyretenni az ilyen körmöket, ráadásul nem csak fájdalommentes, de jobban is kezelhető az új módszerekkel.

 

Unibrace körömszabályozás – egy módszer, ami mindenkinek hatásos

A régi módszerek nem csak körülményesek, de látványra sem voltak túl bizalomgerjesztők. A fájdalmas, érzékeny és benőtt körmöket kivágták, feszegették és gyakran a pedikűrös szakember nem is tudta megoldani a problémát, így sebészeti úton kellett eltávolítani a benőtt körömrészt. A spange megjelenésével azonban ez teljesen megváltozott. Az a kis dróttal kombinált műanyag úgy működik, mint a fogszabályozó, ám még itt is történtek problémák a megfelelő beállítással. Az Unibrace ennek egy forradalmian továbbfejlesztett technológiája, ahol már a fémből készült szabályozó is rendkívül egyszerűen és gyorsan beállítható. Nincs sokórás kellemetlen kezelés, és a pedikűrös szakembernek sem kell folyamatosan méregetnie a megfelelő ívet, a szabályozó felhelyezéséhez. Az Unibrace körömszabályozás által könnyen és egyszerűen állíthatják helyre a pedikűrösök a deformált körmöket, méghozzá fájdalommentesen.

Miből áll pontosan az Unibrace körömszabályozás?

Ez a típusú körömszabályozás nem csak az eszközt foglalja magában. Olyan speciális szérumok tartoznak hozzá, amelyek könnyedén felpuhítják a körmöket, ezzel alakíthatóvá teszik azokat. Pontosan ez a titka annak, hogy sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos spange eljárások. Ezen kívül maga a szabályozó fém is más. Nem két külön részből tevődik össze, hanem egyetlen darabból áll, amely könnyedén állítható és formálható az erre kifejlesztett speciális eszközzel. Ezáltal a szabályozó sokkal stabilabban áll a körmökön, mint a hagyományos megoldás. A kezelést ráadásul a szérummal otthon is folytathatjuk, ami sokkal gyorsabb helyreállítást eredményez és a benőtt, deformált körmök akár véglegesen helyreállíthatóak lesznek.

Leave a Reply