Emlékezem Szolgáltatás Raktározás a rendetlen raktár rendbehozására

Raktározás a rendetlen raktár rendbehozására

0 Comments

raktár

Ha cégünknek nagyobb raktárhelyisége van, akkor oda kell figyelni annak helyes működtetésére – a kezdeti időszakban ez nem lesz annyira bonyolult, de később már, amikor sok termékünk lesz készleten, akkor már kétségtelenül szükségünk lesz a raktározás helyes ellátásához egy raktárvezető vagy akár komolyabb segítségre is.

Sok esetben tapasztalhattuk, hogy olyan cégeknél, akik nagy árukészlettel rendelkeznek, egy idő után olyan átláthatatlan és rendszerezhetetlen körülmények alakulnak ki, melyeknek áthidalása csak komoly logisztikai erőbefektetéssel, vagy épp technikai fejlesztésekkel valósítható meg a helyesebb, rendezettebb raktározás.

Amikor megreformáljuk raktárkészletünket, akkor bérraktározásra, árukezelésre, komissiózásra, címkézésre, a dobozolásra, a csomagolásra, a leltározásra, az átrakási pontokra, a rövid 1-2 napos betárolásra és a gyűjtő raktározásra is figyelmet kell fordítani. Egy idő után, bizonyos mennyiségű raktárkészlet után a raktározás és az árukészlet ellenőrzésére szükség lesz a cikkszámok beolvasására szolgáló leolvasóra. Emberek tekintetében pedig érdemes egy jó raktárvezetőt felvennünk, hogy legyen valaki, aki folyamatosan felügyeli a raktározás helyes működését. Mindez pedig időt, energiát és pénzbefektetést igényel.

Leave a Reply