Emlékezem Szolgáltatás Mikor lehet fontos a fakivágás, ha az ingatlanon nagy fák találhatóak?

Mikor lehet fontos a fakivágás, ha az ingatlanon nagy fák találhatóak?

0 Comments

Mire lehet számítani abban az esetben, ha nagy fák találhatóak a birtokunkon?

Nagy ferde fák. Ha egy fa az otthona közvetlen közelében van, és a háza felé dől, ez nem gond. Egy arboristának érdemes megnéznie. Ha halmozódást lát a törzs tövében, ez az első jel, ami arra utal, hogy a fakivágás szóba jöhet. Ha ugyanazon a területen repedések keletkeznek, ez egyben a fakivágás azonnali jele is.

Visszaállás a lombkoronában. Ha egy fa felsőrésze elhal az ágak tetején, az a gyökérromlás és a fa hanyatlásának jele. A legtöbb fa probléma a föld alatt van a gyökérrendszerben, ahol nem látható. Konkrét dolgokra kell figyelni annak megállapítására, hogy vannak-e nyilvánvaló gyökérproblémák és szükség lehet ilyenkor a fakivágásra.

Kéreg problémák. Ha a törzsön repedések vannak, különösen, ha szivacsos érzést keltenek, az komoly gondot okoz. A kéregnek kemény szerkezetűnek és egészségesnek kell lennie. A zuzmó és a moha nagyon gyakori, és a legtöbb fán megtalálható a környékünkön, ezért ne aggódjon! Ha gomba jelenik meg a kérgén, az a problémák újabb jele. Ha a törzs tövében fűrészpornak látszó rovarkaka jelenik meg, a fakivágásnak van itt az ideje valószínűleg, mivel ez azt jelzi, hogy a fa meghalt, vagy hamarosan elpusztul, és veszélybe kerül.

Hatalmas fák a ház közelében. Még az egészséges fák is megsérülhetnek és feldőlhetnek egy elég nagy viharban és a fakivágás valóban segíthet ezen. A fák védik egymást, és együtt erősebbek. ha van egy szólófa, amely egy közös szélcsatorna területén található, akkor az potenciális baj lehet. Vagy ha egy fa egy dombon vagy alacsony nedves területen áll, ezekre a gyakori dolgokra kell figyelni, amikor megállapítják, hogy egy fa rendben van-e.

Leave a Reply