Emlékezem Otthon A műanyag ablak megjelenésének sokszínűsége

A műanyag ablak megjelenésének sokszínűsége

0 Comments

műanyag ablak

Sokan szeretnék minél egyedibbé varázsolni otthonukat, és nem egy panelbe, vagy egy sablonba passzírozni mindent. Ma már rengeteg kész ház terv érhető el az interneten is, és a CSOK házak építése során is tapasztalható, hogy hasonló panelekre, szerkezetekre is megjelenésre készülnek el a házak.

Ezzel önmagában nincs probléma, de ezen belül is sokan szeretnék a saját stílusukra formálni az otthont, ahol csak lehet. Ha a szerkezetben, vagy a külső megjelenésben van is egyfajta sablon, amire készült a ház, de belül, illetve ahol csak lehet, egyedivé tudjuk formálni a megjelenést. Akárcsak a legegyszerűbbnek tartott részeken is, mint amilyen egy műanyag ablak, a nyílászárók terén. A műanyag ablakról legtöbbeknek a fehér színű keretezésű jut eszébe. Azonban ma már egyáltalán nem korlátozódik csak fehér színre a műanyag ablak megjelenése!

Persze, a fehér is kitűnő választás, de érdemes kicsit rávilágítani a többi lehetőségre is, hátha vannak olyanok, akik ezen a téren is egyedi kiszerelést keresnek, ami jobban kitűnik az átlagból. Ahogyan a gyártási technológia is fejlődött a műanyag ablakok esetében is, úgy a megjelenést is meg lehet változtatni a megszokotthoz képest. Például a titanium színekkel prémium felületkezelésével különleges alumínium vagy fémhatású megjelenést lehet elérni.

Emellett, a fahatás szerelmeseinek sem kell lemondani a gazdaságosabb műanyag ablak választásával a fahatásról! Megoldható ugyanis különböző színű és mintázatú fafelületek használata ebben a kiszerelésben is. És akár a divatos szürke színárnyalatok közül is lehet válogatni, például a vintage stílusú otthonok kontúrozásához.

Leave a Reply