Emlékezem Divat Mikor ajánlatos a galléros póló viselése?

Mikor ajánlatos a galléros póló viselése?

0 Comments

galléros póló

Galléros pólók tekintetében sokszor felmerülhet az a kérdés, mint az öltözködés területén bármikor, hogy milyen alkalmakkor, hogyan kombinálva érdemes viselni ezeket az egyedi ruházati cikkeket, mivel manapság elég sok olyan esettel találkozunk az utcán, amikor elcsodálkozhatunk, hogy az igényes megjelenés sajnos nem mindenki számára követelmény.

Az előnyös megjelenésnek azonban vannak bizonyos írott és íratlan szabályai, amelyeket érdemes betartanunk annak érdekében, hogy öltözködési stílusunk magabiztosságot, letisztultságot és kifinomult ízlést sugározzon a környezetünk számára.

A galléros póló tekintetében érdemes mindenek előtt megemlítenünk, hogy sportöltözetként jelent meg először Indiában, majd onnan terjedt el az egész világra, először a különböző sportágakra alkalmazva, majd a mindennapokban is kezdték viselni kényelmes viselete és kifinomult megjelenése miatt. Mára már számos formában kapható bárki számára, hiszen hosszúujjú, rövidujjú vagy akár ujjatlan formában is elérhető már. A galléros póló a hétköznapok során is kedvelt öltözékké vált, amelyet értékesítenek már oldalvarrott és körkötött formában is.

A galléros póló viseletének hétköznapi elterjedésével azonban megjelentek a torzulások is, sokan nincsenek tisztában sajnos a rendeltetésével. Elsősorban ugyanis a rövidujjú galléros pólók viselése melegebb időben ajánlott, rövidnadrághoz vagy szűkebb vászonnadrághoz, illetve farmerhez társítva. Melegítővel és bővebb fazonú nadrágokkal ne használjuk, mert kellemetlen hatást érhetünk el vele.

Leave a Reply