Emlékezem Marketing A hatékony keresőoptimalizálás

A hatékony keresőoptimalizálás

0 Comments

keresőoptimalizálás

Mind a partnerek, mind a keresőmotorok számára kompatibilis weboldal készítése, ezt takarja tulajdonképpen a keresőoptimalizálás. Az illetékes honlapnál alap elvárás, hogy szemléltesse a partner által releváns tevékenységeket, a versenytársakhoz képest előnyös ötletekkel megtűzdelve.

A jó keresőoptimalizálással megfelelünk a Google irányelveinek, és maga a folyamat is Google-barát, ennek következtében vagyunk képesek behatárolható időn belül jó helyezést elérni. Minél jobban sikerül az optimalizálás folyamata, annál egyszerűbben tudunk a releváns kulcsszavakra jó találati helyet szerezni.

A keresőoptimalizálás folyamata cégünkben is több külön fázisra tevődik. Legelső körben egy kulcsszókutatást végzünk el, melyet képez minden olyan keresési kifejezés, ami a lehető legnagyobb eséllyel hozhat eredményt, illetve általuk kerülhetünk az első helyre a találati listán. Ezt követően egy részletekbe menő SEO kutatást végzünk a weboldalon hibakeresés céljából, amelyek esetlegesen fennakadást okoznak a weboldalon, hogy megfeleljen a Google számára. Ennél a szakasznál vizsgáljuk meg azt is, hogy rendelkezik az oldal Search Console és Analytics hozzáféréssel.

Miután ezekkel végeztünk, következik a keresőoptimalizálás leghosszabb fázisa, amikor is megnöveljük az oldalra mutató linkek számát a Google előírásai szerint, és ez bár időt vesz igénybe, de jó esetben már 1-2 hónap produkálhat eredményt, majd a többi kulcsszóra is elérhetjük az első helyeket bizonyos idő alatt. Minden cég számára mást jelent a keresőoptimalizálási folyamat, ami zömében az oldal akkori állapotától, szerkezetétől függ, így szolgáltatásunknak is egyedi árazásai vannak minden ügyfelünk részére.

Leave a Reply