Emlékezem Ingatlan A sávroló működése

A sávroló működése

0 Comments

sávroló

A sávroló egyszerre biztosít exkluzívabb megjelenést és kiváló minőséget az árnyékolás megoldására. Megjelenése kiválóan illeszthető a minimalista lakberendezési stílusba, szinte fokozza a hangulatot a fény részleges kizárásával és áteresztésével.

A sávrolót zebrarolónak is szokás nevezni, mivel megjelenése csíkozott. A sávokban csíkozott textilek futnak egymás alatt, vízszintesen. Ezek a csíkok sötétítő és fényáteresztő csíkok, melyek váltakoznak, így adnak stílusos megjelenést, és praktikus részleges árnyékolást. A sávrolót mozgatással tudjuk szabályozni, így állítható be a beáramló fény mennyisége. Ez mondhatni kettő az egyben megoldás, hiszen a sávrolóval helyettesíteni tudjuk a fényáteresztő és a sötétítő függönyöket.

Ráadásul helyigényük is sokkal kisebb, hiszen akár lógathatóak, de akár teljes mértékben az ablakhoz vagy erkélyajtóhoz illeszthetőek. Alumínium tokjába pedig teljesen felgyűjthető a sávroló. Kézi beállítása és mozgatása a gyöngylánc segítségével történik. Két funkciót lát el egymagában, ezért is nagyon praktikus és modern megoldás a sávroló. A sávos szerkezetnek köszönhetjük a sávrolónál a beérkező fény mennyiségének könnyed szabályozását.

Fúrás és csavarozás nélkül is gyorsan és könnyen felrakható szerkezet. A két egymás mellett futó textilréteg, az áttetsző és a sötétítő sávok váltakozása egyszerre esztétikus és praktikus szempontokat tölt be a szobában, ráadásul hangulati elemként is tökéletes szerepet tölt be fényszabályozásával. A jobbotlet.hu oldalán érdemes körülnézni, és minőségi árnyékolót választani.

Leave a Reply