Emlékezem Állatvilág Az általam használt lovas cuccok

Az általam használt lovas cuccok

0 Comments

lovas cuccok

Egy olyan bejegyzéssel készültem ma, amelyben szeretném az olvasóimnak jobban bemutatni, hogy mely lovas cuccok azok, amiket szoktam használni és amiket másoknak is szoktam ajánlani.

A lovaglás gyerekkorom óta nagy szenvedélyem volt és mindig is az egyi kedvenc tevékenységem a lovakkal történő időtöltés volt. Így ma már professzionális lovasként számos ember kikéri a tanácsomat és többek között ez inspirált e cikknek a megírására.

Ez a téma számomra egyben nagyon szórakoztató is, amikor a lovas cuccokról kell írnom vagy beszélnem. Ez azért is jó, mert összesíteni tudom azokat a lovas cuccokat, amellyel rendelkezek és gondolkodhatok azon, hogy mire lehet még szükségem.

Először is kerüljenek előtérbe azok a lovas cuccok, amelyek a lóhoz kötődnek. Az egyik legfontosabb számomra a díjlovas nyereg kengyellel, és továbbá kiemelném a szivacsos kantárokat, a véletlenszerű nyeregbetéteket, a hevedereket, a kötőfékeket és persze a különböző tápokat a ló számára. A hidegebb időszakokban fontos tartom, hogy a lovam is melegen legyen öltöztetve, olyan darabokkal, mint a meleg téli takarók, a könnyű lepedők, a bokamelegítők és az egyedi csizmák.

Azok a lovas cuccok is fontosak továbbá, amelyek ránk vonatkoznak, akik rendkívüli módon szeretnek lovagolni gyönyörű időben vagy esőben, különböző tájakon. Számomra a legfontosabbak ezek közül a lovagló kesztyűk és csizmák, a lovasnadrág, a kabát, a lovas sisak és számomra a hajháló is, amely kiválóan egyben tartja a hajamat a lovaglás közben. Ez utóbbit pedig nemrég szerettem nagyon meg és minden hölgynek csak ajánlani tudom.

Leave a Reply