Emlékezem Otthon Miket vegyünk figyelembe a táblás kerítés cseréjekor?

Miket vegyünk figyelembe a táblás kerítés cseréjekor?

0 Comments

táblás kerítés, kilátás

Az ingatlan megfelelő táblás kerítésének kiválasztása segíthet meghatározni, hogy lesz-e időnk fenntartani azt, és van-e kellő költségvetésünk annak telepítéséhez.

Ha cserélnie kell a paneleket vagy a teljes szerkezetet, akkor itt az ideje, hogy pontosan megvizsgálja, melyek a legjobb kerítéspanelek. Néhány évvel ezelőtt családommal mi is lecseréltük táblás kerítés paneljeinket, melyek azóta is minden télen kiállják az idő próbáját.

A kert kerítésének cseréjekor először a következőket kell átgondolnod:

Mekkora a költségvetésed?

Meg tudod-e csinálni magad, vagy vállalkozót kell ezzel megbíznod?

Milyen magasra érhet fel? Ahhoz, hogy megtudja, milyen kerítésmagasságok elfogadhatók az Ön területén, keresse meg a helyi hatóság webhelyén a tervezéssel és az engedélyekkel kapcsolatos információkat. Amerikában átalános szabály, hogy az ingatlan körül a táblás kerítés legfeljebb 2 méter magas lehet, kivéve, ha az az út vagy gyalogút szomszédságában van, ahol is legfeljebb 1 méter lehet.

Merre néz a kertje? Északi, déli, keleti vagy nyugati tájolású? Ez különösen akkor fontos, ha déli fekvésű kertje van. Ha magas kerítést épít, a kert különböző részei tartósan árnyékba kerülhetnek a nap különböző szakaszaiban.

Hogyan fogja fenntartani? Ha hosszú ideig dolgozik? Esetleg idős? Van ideje és energiája fenntartani? A táblás kerítés rendszeres karbantartása meglehetősen időigényes és költséges lehet, ha rosszul választ.

Ha macskái vannak a kertben, vagy a szomszédoknak macskái vannak, akkor egy strapabíró és tartós kerítést kell telepíteni. Az állandó ugrálás a kerítésen gyengítheti azt, főleg ha a betonoszlopokat nem megfelelően szerelik fel.

Leave a Reply